Verlangens….

Ken je dat het van die verlangens naar meer rust in je leven of het verlangen naar meer liefde, blijdschap, vertrouwen, waardering enz. enz.

Mijn verlangens is meer rust in mijn wigwam…..
Door heftige dingen op mijn pad groei ik telkens weer een flink stuk. Heel fijn natuurlijk, en ik houd van groei dus dat stuk is prima! Maar waarom gaat dit gepaard met enorme heftige gebeurtenissen, waarom niet gewoon een beetje minder?

Voor een deel snap ik het heel goed, ik ben vet hardleers en iets met veel hooi op een vork.

Dit verlangen naar rust ga ik komende periode voor mezelf uit werken tijdens mijn training “korte metten maken met”. Door diep in dit onderwerp voor mezelf te duiken en de ‘overtuigingen’ die hier de basis van zijn bij de kladden te pakken kan ik hier invloed op nemen en dat ga ik doen! Ik neem mijn verlangen naar uit serieus en ga ermee aan de slag!

Welk verlangen heb jij? Met welk verlangen wil jij aan de slag om je leven gelukkiger en mooier te maken? Iemand anders gaat dit niet voor je doen, wat ga jij doen?

Op 1 maart start de 30 daagse ongein training BOOST jouw Businesss. In 30 dagen in een besloten groep in jouw tempo je business en leven een flinke BOOST geven. 

Lees er hier meer over:

 

BOOST jouw Business

Liefs Athilde

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang het laatste nieuws en updates 
vol FLOW inspiratie van mij.

Je bent met succes geabonneerd

Pin It on Pinterest

Share This