Athilde, Mentor naar Flow

Mijn naam is Athilde Whyte, moeder van 4 prachtige kinderen in de leeftijd van 3 t/m 18 jaar.  Ik ben een gepassioneerde onderneemster die vele jaren ervaring heeft met het coachen en in beweging zetten van ondernemers, medewerkers en afdelingen. Met een flinke bagage op het gebied van omgaan met weerstanden in veranderingstrajecten. Mijn achtergrond bestaat uit een vele communicatieve trainingen en opleidingen en werkervaring in vele opdrachten.

Woorden die mij kenmerken zijn; no-nonsense, inspirerend, verbindend, confronterend en energiek.

Als mentor help ik mensen hun dromen te leven en hun hart te volgen. Ik ben een expert in liefdevol spiegelen waardoor ze meer keuzes krijgen in hun gedrag. Met oprecht en actief luisteren en aanwezig zijn zorg ik dat anderen zich gezien en gehoord voelen, waardoor ze blij en geïnspireerd raken. Ik help ondernemende mensen die toe zijn aan een volgende carrière stap of groei van hun business of privé leven. Ik zie de volle potentie van andere mensen en hierdoor geef ik vertrouwen en inspireer ik ze! Ieder heeft het recht om zijn volle potentie te leven en zijn dromen waar te maken.

 

Tevens ben ik beschikbaar als Speaker voor groepen, met mijn persoonlijke verhaal weet ik mensen te inspireren en te raken. Interactief en met prikkelende onderwerpen samen het gesprek aangaan, daar wordt ik blij van!

Het is mijn overtuiging mensen te laten zien en ervaren dat ‘nieuwe tijds’ ondernemen om andere vaardigheden draait. Zichtbaarheid is een belangrijk onderwerp. Hoe ben ik als ondernemer zichtbaar en wordt ik gezien en gehoord!. Voor ondernemers geldt dat het zoeken van klanten zo ‘old school’ is. Alles draait om  ‘uitzenden’ op de juiste frequentie zodat jij een magneet voor je klanten bent.

Zet de eerste stap naar een nieuw begin en schrijf je in voor één van de programma's.

"Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg"

Waarom?

Mijn passie om anderen te helpen komt voort uit het feit dat ik in de loop van mijn roerige leven steeds meer keuzemogelijkheden heb gekregen in de manier waarop ik met dingen omga en me daardoor veel gelukkig voel in wie ik ben en wie ik ook vooral niet ben ;-). Ik zie bij anderen direct alle potentie en mogelijkheden en ik weet altijd waar het omdraait, waar de pijnpunten zitten, waardoor groei stagneert.

Als kind van een alcoholistische en soms gewelddadige vader ontwikkel je voelsprieten voor de sfeer in huis en het welbevinden van je omgeving. Het vormt je en legt een basis voor je leven. Dat heeft bij mij geleid tot prachtige eigenschappen en ook gevoeligheden. Vooral deze gevoeligheden zoals verantwoordelijkheidsgevoel, faalangst, zelfvertrouwen erbij mogen horen, jezelf mogen zijn hebben mij vaak gepuzzeld en veel verdriet bezorgd. Als ik ergens binnen kom dan weet ik hoe het zit, is er harmonie of disharmonie. Maar ik kon er niets mee, het maakte alleen dat ik nog beter mijn best ging doen. Ik deed altijd mijn best om het iedereen naar de zin te maken en was jaren volledig in ‘control’. Verder heb ik me vaak afgevraagd waarom ik zo anders was dan anderen en waarom ik nooit eens rust voelde vanbinnen. Nooit blij kon zijn met wat ik heb en de spreekwoordelijke genieten met een zak chips op de bank maar altijd hunkerde naar meer, beter of anders. Zoals Marco Borsato zo mooi zingt in de “de wens’ jarenlang mijn lijflied.  Soms dacht ik zelfs dat ik het mezelf ‘allemaal’ aandeed en gewoon een “ontevreden schepsel’ ben zoals mijn omgeving altijd vond.

Ik heb vele therapieën gevolgd om een blijer en gelukkig mens te mogen worden die mag zijn zoals ze is. Jarenlang was ik druk met mezelf veranderen, door therapieën te volgen. Nooit was het goed genoeg en was ik blij met mezelf en mocht ik er van mezelf zijn. Mijn relaties waren onevenwichtig met alle gevolgen van dien. Wanhopig op zoek naar liefde en erkenning heb ik vele misstappen gemaakt. Tegen mijn 30-ste liep ik volledig vast, eindelijk had ik een manager die mij in zijn geheel zag en me niet domineerde. Dit zette veel in beweging, er was iemand die me liet zien en ervaren wat ik allemaal in me had aan potentie. Ik ontdekte en ervaarde dat ik heel veel kon en impact had.

De weg naar binnen ben ik pas echt gegaan na de geboorte van mijn dochter. Hier werd ik geconfronteerd met een innerlijke liefde die groter en sterker was dan alle overlevingstrucs die ik mezelf had aangeleerd. De geboorte van haar confronteerde me met mijn innerlijke angsten, ik moest vertrouwen op mezelf maar was dat helemaal kwijtgeraakt. Het geboorteproces was dan ook een hel voor mij als ‘Master control freak’. Ik raakte depressief en belande op een paaz afdeling.

Dit was de grote ommekeer in mijn leven, ik werd daar geconfronteerd met mijn eigen gedrag en ontdekte dat ik patronen had aangeleerd om te overleven. Ook heb ik daar besloten dat ik vanaf dat moment een andere route ging kiezen, niet langer overleven maar leven! Ik werd als het ware opnieuw geboren en ging achter het stuur zitten van mijn eigen bus van het leven!

Athilde Whyte

NLP master,  business coach, 47 jaar

Woorden die bij mij passen zijn; inspirator, dynamisch, transparant, creatief en leiderschap.

 

Stap voor stap met vele spannende keuzes ben ik mijn eigen persoonlijke route gaan kiezen, ik werd mijn persoonlijke meestal liefdevolle leider en dat bevalt me uitstekend! Dapper ga ik de confrontatie aan en ga ik nieuwsgierig verder op mijn levenspad. De aangeleerde hardheid om iedereen op veilige afstand te houden behoort meestal tot het verleden en er is alle ruimte voor mijn kwetsbare kant. Mijn heilige overtuiging dat iedereen alles al in zich heeft en goed is zoals hij is, geeft veel vertrouwen en mezelf veel zelfvertrouwen. Het is fijn om eindelijke te mogen zijn wie je bent.

Door alle strijd heen heb ik me laten helpen door mensen in mijn omgeving, vrienden en coaches. Ik heb vele trainingen gevolgd in de communicatie.  In mijn zoektocht naar coaches/leraren/trainingen die ik vertrouwde en die me echt confronteerden met mijn innerlijke angst heb ik gemerkt dat dit heel precies komt.  Je kan niet met iedereen tot persoonlijke groei komen. Sommigen kon ik zo om de tuin leiden en dan dacht ik dat ik goed bezig was. Wederzijds respect en vertrouwen zijn een belangrijke basis. Maar ook iemand die uit persoonlijke ervaring spreekt en doorziet wat er gebeurt.

Ik laat je graag ervaren hoe jij ook meer keuzemogelijkheden te krijgen zodat jij ook gelukkiger, vrijer en succesvoller leven kan leven. Zodat jij alles uit je leven haalt en je volle potentie leeft! Door mijn eigen reis en mijn intuïtie heb ik alles in huis om ook jou te helpen. Ik wil graag je mentor zijn zodat jij je dromen gaat leven en je hart volgt!

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang het laatste nieuws en updates 
vol FLOW inspiratie van mij.

Je bent met succes geabonneerd

Pin It on Pinterest

Share This