Athilde, Mentor naar Flow

Mijn naam is Athilde Whyte, moeder van 4 prachtige kinderen in de leeftijd van 3 t/m 18 jaar.  Ik ben een gepassioneerde onderneemster die vele jaren ervaring heeft met het coachen en in beweging zetten van ondernemers, medewerkers en afdelingen. Met een flinke bagage op het gebied van omgaan met weerstanden in veranderingstrajecten. Mijn achtergrond bestaat uit een vele communicatieve trainingen en opleidingen en werkervaring in vele opdrachten.

Woorden die mij kenmerken zijn; no-nonsense, inspirerend, verbindend, confronterend en energiek.

Als mentor help ik mensen hun dromen te leven en hun hart te volgen. Ik ben een expert in liefdevol spiegelen waardoor ze meer keuzes krijgen in hun gedrag. Met oprecht en actief luisteren en aanwezig zijn zorg ik dat anderen zich gezien en gehoord voelen, waardoor ze blij en geïnspireerd raken. Ik help ondernemende mensen die toe zijn aan een volgende carrière stap of groei van hun business of privé leven. Ik zie de volle potentie van andere mensen en hierdoor geef ik vertrouwen en inspireer ik ze! Ieder heeft het recht om zijn volle potentie te leven en zijn dromen waar te maken.

 

Tevens ben ik beschikbaar als Speaker voor groepen, met mijn persoonlijke verhaal weet ik mensen te inspireren en te raken. Interactief en met prikkelende onderwerpen samen het gesprek aangaan, daar wordt ik blij van. Elk taboe kan ik bespreekbaar maken.

Vorig jaar heb ik besloten om ook via meerdere inkomensbronnen passief inkomen te ontvangen.

Intussen heb ik daar eerste stappen gezet; Een er van is via Future. Dagelijks ben ik er zo’n tien minuten mee bezig. Tien minuten en een geweldig rendement. Meer weten stuur me een mail of schrijf je in via ; FUTURE

Verder ben ik verliefd geworden op het bedrijf Forever Green, een bedrijf in fantastische voedingssupplementen, ik gebruik ze allemaal! Ben intussen 10 kilo gewicht kwijt geraakt allemaal door deze fantastische producten.

Meer weten kijk op de website, hier de link; Forever Green 

Zet de eerste stap naar een nieuw begin en schrijf je in voor een van de trainingen.

"Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg"

Athilde Whyte

NLP master,  business coach, 49 jaar

Woorden die bij mij passen zijn; inspirator, dynamisch, transparant, creatief en leiderschap.

 

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang het laatste nieuws en updates 
vol FLOW inspiratie van mij.

Je bent met succes geabonneerd

Pin It on Pinterest

Share This