Back to  Programma

Het Back to Flow programma start zodra jij er klaar voor bent!

Wil jij je meest succesvolle leven ooit leven? Ik wel, genoeg gemutst en tijd verdaan met middelmatigheid en ‘werken aan mezelf’. Bah ik ben er helemaal klaar mee. Vanaf nu ga ik mijn allerbeste versie ooit van mezelf laten zien. Mijn business en persoonlijke leven zijn de meest succesvolle ooit. Ik heb enorm veel plezier en geniet van de dingen die ik doe. Ik ervaar enorme vrijheid, precies dat waar ik als ondernemer voor sta.

Wil jij dat ook? Niks geen gedoe met je ingesleten patronen en fijn angstig blijven hangen in je veilige omgeving? Niets daarvan, samen knallen en al dat gedoe over boord. Back in your FLOW dat is wat je wilt, je authentieke zelf in de spotlight en echt staan voor wie je bent! Vanuit je hart leven en ondernemen, je innerlijke stem (weer) volgen en succesvol zijn. Succesvol vanuit liefde naar jezelf en je omgeving. Jij hebt er recht op en je omgeving ook. Wees dat sprankelende voorbeeld die haar dromen waarmaakt!

Investeer in jezelf dan gaan we samen aan de slag, BACK TOūüćÄFLOWūüćÄ! Ik zorg dat jij je beste jaar ever gaat cre√ęren. In mijn Back to FLOW programma help ik je 6 of 12 maanden lang om telkens het allerbeste uit jezelf te halen en niet te verzanden in smoezen en gedoe! Jij gaat doorbreken op alle vlakken en een succesvol jaar cre√ęren, zodat jij terugkijkt op een jaar waarin je (eindelijk) dat bent gaan doen wat je echt wilt en kan. Zowel op zakelijk als priv√© gebied dat is tenslotte een. Dus als je klaar bent met het maken van plannen, het stellen van doelen om ze vervolgens toch niet halen, geef je dan op voor het BACK to ūüćÄFLOWūüćĬ†programma!

 

” Als je doet wat je deed krijg je wat je kreeg “

In het 6 of 12 maanden programma Back to FLOW  help ik je naar de beweging (FLOW) om van jouw leven een succes te maken. Je gaat van doorbraak naar doorbraak! Doorbraken die een life-changing effect hebben. Met succes op persoonlijk en zakelijk vlak. Want het een is een logisch gevolg van het ander. Alleen als je investeert in je persoonlijk groei, groeit je bedrijf en carrière!  

Back to  

 Elk Back tot FLOW programma start met een intensief traject, waar je volledig de focus gaat leggen op jezelf. Je leert precies wat jij nodig hebt om in Flow te komen en te focussen. Je krijgt tools die je helpen om de transformaties vast te houden en door te zetten. Jouw talenten, wensen en focus wordt kraakhelder! Je routekaart wordt opnieuw bepaalt.

 Intensieve samenwerking gedurende het traject, met vaste contactmomenten gedurende elke 14 dagen. 

 On demand Back up via Messenger, Skype of Whats app, zodra je tegen iets aan loopt dat je wilt bespreken hoef je slechts een app te sturen en we gaan met elkaar in gesprek.

Wat anderen zeggen over mij;

‚Äú Het traject met Athilde heeft mijn leven voorgoed verandert. Er is letterlijk een ‚Äėoude versie van mij. En na tweede dag een compleet nieuwe versie. Mijn hele leven, zakelijk en priv√© is compleet ten positieve veranderd. Er is meer rust in huis, mijn business is enorm gaan groeien. Ik voel me getransformeerd.’

“Wat een mooie energie heeft Athilde en ze weet al heel snel tot de kern te komen. De passie en positiviteit straalt van haar af en je kunt gewoon niet anders dan daar in mee gaan en blij van worden.”

“Erg inspirerend! ik heb weer handvaten gekregen om verder te kunnen. Athilde zet je weer in beweging op een mooie positieve manier. Zeker aan te bevelen als coach. “

‘Een gedreven, talentvolle powervrouw met veel passie voor wat ze doet. Athilde straalt positiviteit, kracht en een fijne energie uit en is iemand bij wie je je gelijk op je gemak voelt. Ze voelt mensen goed aan en weet snel de vinger op de zere plek te leggen en je inzicht te geven. Ze durft te confronteren en geeft goede werkbare tips waar je mee verder kunt en dat zelfs in een uurtje tijd. Ze coacht met en vanuit haar hart en dat maakt haar een bijzondere en inspirerende coach die ik iedereen kan aanbevelen.”

‚ÄúAthilde, jouw Back to FLOW programma heeft mijn business een enorme boost gegeven. Binnen 2 maanden had ik mijn investering terug verdiend en daarna is het alleen maar verder bergop gegaan. Je hebt me een paar aardige eyeopeners gegeven, en dat terwijl ik dacht dat ik het allemaal al wist. Haha…’

“Wat een open, warm en eerlijk gesprek hebben we gehad! Onder begeleiding van Athilde heb ik zonder oordeel naar mezelf kunnen kijken en tot ontdekking komen waar de belemmeringen zitten. Tja, onze belemmeringen weten we vaak al zelf te noemen. Moeten het soms van een ander horen ter bevestiging. Maar in zo een gesprek valt het kwartje en kunnen we tot de kern komen.
Wat ik bijzonder waardevol en bekrachtigend vond is dat ik kon naar mezelf door de liefdevolle ogen van Athilde kijken. Ze liet me mijn sterke kanten zien en de potentie voelen om de belemmeringen te overkomen.¬†Ik ging naar huis en had al tientallen plannen van aanpak van mijn leven en mijn bedrijf¬†:-)”

 investering

 De prijs voor het Back in FLOW Programma  is 4950 Euro  voor 6 maanden. Of je je gaat direct voor 12 maanden en dan betaal je 6950 Euro.

 

Back to FLOW 6 maanden

Back to FLOW 12 maanden

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang het laatste nieuws en updates 
vol FLOW inspiratie van mij.

Je bent met succes geabonneerd

Pin It on Pinterest

Share This