Back to  Programma

Het Back to Flow programma start in overleg

Wil jij je meest succesvolle leven ooit leven? Ik wel, genoeg gemutst en tijd verdaan met middelmatigheid en ‘werken aan mezelf’. Bah ik ben er helemaal klaar mee. Vanaf nu ga ik mijn allerbeste versie ooit van mezelf laten zien. Mijn business en persoonlijke leven zijn de meest succesvolle ooit en ik ga mijn 6Figure income ruim realiseren.

Wil jij dat ook? Niks geen gedoe met je ingesleten patronen en fijn angstig blijven hangen in je veilige omgeving? Niets daarvan, samen knallen en al dat gedoe over boord. Back in your FLOW dat is wat je wilt, je authentieke zelf in de spotlight en knallen met die hap.

Investeer in jezelf dan gaan we samen aan de slag, BACK TO🍀FLOW🍀! Ik zorg dat jij je beste jaar ever gaat creëren. In mijn Back to FLOW programma help ik je in 3,6 of 12 maand om telkens het allerbeste uit jezelf te halen en niet te verzanden in smoezen en gedoe! Jij gaat doorbreken op alle vlakken en een succesvol jaar creëren, zodat jij terugkijkt op een jaar waarin je (eindelijk) dat bent gaan doen wat je echt wilt en kan. Zowel op zakelijk als privé gebied dat is tenslotte een. Dus als je klaar bent met het maken van plannen, het stellen van doelen om ze vervolgens toch niet halen, geef je dan op voor het BACK to 🍀FLOW🍀 programma!

 

” Als je doet wat je deed krijg je wat je kreeg “

In het 3,6 of 12 maanden programma Back to FLOW coach ik je naar de beweging (FLOW) om van jouw leven een succes te maken. Een succes op persoonlijk en zakelijk vlak. Want het een kan niet zonder het ander. Alleen als je investeert in je persoonlijk groei, groeit je bedrijf en carrière!  Dit doe ik in 4 belangrijke stappen om jouw FLOW succesvol te laten zijn;

  1. Kick Some Ass, tweedaagse inzichtstraining
  2. Set Goals, Handvatten, vaardigheden trainen
  3. Let’s do This, Stappen zetten
  4. Succeed!, Borging

Kick some Ass

 Elk Back tot FLOW programma start met een intensieve tweedaagse training op een prachtige inspirerende locatie waar je volledig de focus gaat leggen op jezelf. Je leert precies wat jij nodig hebt om in Flow te komen. In persoonlijk gesprekken met mij krijgen we jouw mogelijkheden en talenten goed scherp, KICK some ass ;-). De aftrap voor programma op weg naar een succesvol en moeiteloos leven.

Voor een heerlijke lunch wordt gezorgd en ook bestaat de mogelijkheid om te overnachten. Dit raad ik heel erg aan omdat het een enorme meerwaarde is voor de tweedaagse!

 

Set Goals

 

Persoonlijke coachingsdagen elke maand gedurende de duur van het traject dat jij hebt gekozen

Let’s this

 

 On demand Back up via Messenger, Skype of Whats app, zodra je tegen iets aan loopt dat je wilt bespreken hoef je slechts een app te sturen en we gaan met elkaar in gesprek. (videobellen)

 

 

Succeed

 

Afsluitende trainingsdag van het Back to Flow programma op een prachtige inspirerende locatie om het programma met elkaar goed af te sluiten.

 

 

Wat anderen zeggen over mij;
“Wat een mooie energie heeft Athilde en ze weet al heel snel tot de kern te komen. De passie en positiviteit straalt van haar af en je kunt gewoon niet anders dan daar in mee gaan en blij van worden.”
“Erg inspirerend! ik heb weer handvaten gekregen om verder te kunnen. Athilde zet je weer in beweging op een mooie positieve manier. Zeker aan te bevelen als coach. “

‘Een gedreven, talentvolle powervrouw met veel passie voor wat ze doet. Athilde straalt positiviteit, kracht en een fijne energie uit en is iemand bij wie je je gelijk op je gemak voelt. Ze voelt mensen goed aan en weet snel de vinger op de zere plek te leggen en je inzicht te geven. Ze durft te confronteren en geeft goede werkbare tips waar je mee verder kunt en dat zelfs in een uurtje tijd. Ze coacht met en vanuit haar hart en dat maakt haar een bijzondere en inspirerende coach die ik iedereen kan aanbevelen.”

“Dankjewel lieve Athilde voor het fijne gesprek en dat je me het zetje hebt weten te geven dat ik nodig had. Wens je heel veel succes met alles wat je nog gaat doen, blijf je hart volgen en dan twijfel ik er niet aan dat alles wat je aanpakt een groot succes zal worden.”

“Wat een open, warm en eerlijk gesprek hebben we gehad! Onder begeleiding van Athilde heb ik zonder oordeel naar mezelf kunnen kijken en tot ontdekking komen waar de belemmeringen zitten. Tja, onze belemmeringen weten we vaak al zelf te noemen. Moeten het soms van een ander horen ter bevestiging. Maar in zo een gesprek valt het kwartje en kunnen we tot de kern komen.
Wat ik bijzonder waardevol en bekrachtigend vond is dat ik kon naar mezelf door de liefdevolle ogen van Athilde kijken. Ze liet me mijn sterke kanten zien en de potentie voelen om de belemmeringen te overkomen. Ik fietste terug en had al tientallen plannen van aanpak van mijn leven en mijn bedrijf :-)”

 investering

 

 De prijs voor het Back in FLOW Programma  is 3950 Euro per drie maanden (inclusief btw).

 

Back to FLOW

Back to FLOW termijn betaling

Totally FLOW

Weet jij nu al dat je een heel jaar BACK to FLOW wilt? Geef je dan op voor het Totally FLOW traject met nog wat leuke extra’s voor je! Wat dat gaat je vanzelf ervaren gedurende het traject maar inspirerend is het zeker!

De kosten van Totally FLOW programma zijn 14950 (inclusief btw) euro. 
Ontvang Flow inspiratie

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang het laatste nieuws en updates 
vol FLOW inspiratie van mij.

Je bent met succes geabonneerd

Pin It on Pinterest

Share This