Wat ben ik in de afgelopen weken ontzettend veel tegen eenzaamheid aangelopen. Gewoon vrouwen die prima functioneren in hun bedrijf of baan. Waar we aan de buitenkant niet van zouden vermoeden dat ze ondanks hun geweldige baan en bedrijf eenzaam zijn. Ze zijn niet alleen hebben hun werk en gezin maar zijn desondanks dat zo verschrikkelijk eenzaam. Ik krijg nu weer een brok in mijn keel als ik die eenzaamheid in hun ogen zag en het diepe verdriet dat dit met zich mee brengt.

Toch bijzonder dat je ondanks het feit dat je niet alleen bent toch enorm eenzaam kunt zijn. Gewoonweg omdat jij je niet gezien en gehoord voelt. En ook omdat wij vrouwen bikkels zijn en het wel kunnen dragen in ons eentje. Het in de lucht houden van alle ballen is appeltje eitje voor de meesten.

Stop met bikkelen en dragen ga leven! Zorg dat je weer gezien en gehoord wordt door je ruimte in te nemen, face the facts! Vraag hulp om je zichtbaarheid te vergroten en je ruimte in te nemen. Stop met de valse bescheidenheid en verschuil je niet langer, kom te voorschijn, laat je zien. Dan pas ben je niet meer eenzaam……. het vraagt dapperheid en de bereidheid om hulp te vragen, laat je coachen, je bent het waard!

Als jij je niet gezien en gehoord voelt wordt het tijd voor actie in de taxi! Het ligt niet aan je omgeving maar altijd aan jezelf, om gezien en gehoord te worden moet je tenslotte wel zichtbaar zijn! Dat blijkt vaak het ‘dingetje’ te zijn.

Wil je hier hulp bij let me now….

liefs Athilde

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang het laatste nieuws en updates 
vol FLOW inspiratie van mij.

Je bent met succes geabonneerd

Pin It on Pinterest

Share This