Flow Inspiratie event

Zichtbaar de Zomer in

 

Het eerste Flow inspiratie event op een heerlijke locatie in de Achterhoek, theeschenkerij ‘t Ham in Vorden. Je wordt deze dag geïnspireerd door middel van verschillende workshops en activiteiten. Zichtbaarheid is het grote thema van deze dag! Omdat ik weet dat zichtbaarheid voor velen een ‘dingetje’ kan zijn en niet vanzelfsprekend heel comfortabel. Op deze dag wil ik graag een BOOST geven hieraan. Het is een event voor ondernemende vrouwen die graag geraakt willen worden door andere inspirerende vrouwen en wat zichtbaarheid voor hen betekend.

De workshops van deze worden gegeven door:

Energia; Marjolein de Jong
Marjolein is ‘drakentemmer’ en kan je heel goed helpen om jouw ‘draken’ in beeld te krijgen en ze vervolgens te temmen, zodat jij Zichtbaar de Zomer in kan!
Marjolein is een Powervrouw die staat voor Ondernemen vanuit Essentie!

Ikwileenjurk.nl Anneke Bosch
Anneke is expert in het kijken en vooral ZIEN van vrouwen en wat hun prachtig maakt. Elke vrouw wordt door Anneke gezien en met haar talent om prachtige jurken te maken die bij jouw passen maakt zij vele vrouwen uniek in hun verschijning, dus zichtbaarheid!

Willeke Kremer van WillsKracht Personal Training gaat een workshop over voeding en beweging geven. Wat je eet is wie je bent, tenslotte. Welke invloed heeft dat op je Zichtbaarheid en vooral hoe voelt dat?
Willeke helpt je met het verwezenlijken van je doelstellingen mbt gezonde leefstijl, sport, beweging, voeding en afvallen. Jouw stok achter de deur! Deze persoonlijke ervaring met haar heeft gemaakt dat ik anders in het leven ben gaan staan. In mijn geval zelfs heel letterlijk!

De dag wordt afgesloten met een Live-stream interview met Leonie te Riet, zij geeft haar visie als inspirator op Zichtbaarheid en wat dit voor haar betekend.

Leonie te Riet (In Nederland bekend als Leonie – Set Yourself Free en buiten Nederland als the Dutch manifestation Mentor) is met recht een inspirator. Met haar Set Yourself Free methode begeleidt ze al jarenlang businessvrouwen, artiesten, influencers en leaders over de hele wereld naar de volgende mooiste versie van zichzelf. Om deze 5-traps raket naar SUCCES toegankelijk te maken voor iedereen, verzorgt ze online trainingen gericht op persoonlijke- en/of business ontwikkeling. Tevens is Leonie in Nederland de trotse eigenaar van 2 online membershipprogramma’s te weten the Freebirds Mastermind (voor persoonlijke ontwikkeling) en the Freebirds HustleHouse (voor online georiënteerde ondernemers die Sky High and Beyond willen met hun business).

Je investering voor deze volledig verzorgde dag bedraagt 79 euro

Liefs Athilde

Meld je hier aan!

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang het laatste nieuws en updates 
vol FLOW inspiratie van mij.

Je bent met succes geabonneerd

Pin It on Pinterest

Share This