Flow’s Back to Basic

Claim jouw plek and be happy!

Is dit herkenbaar?

  Verantwoordelijkheidsgevoel, soms bij het overdrevene af?
  Veilig versus onveiligheids issues?
  Vooral bezorgd om anderen?
  Moeite om dingen af te maken, de puntjes op de i te zetten?
  Heel streng oordeel over jezelf?
  Je anders dan anderen voelen?
  Schuldgevoel als je voor jezelf kiest?
  Bevestiging zoeken?
  Loyaal, zo loyaal dat je soms moe van jezelf wordt?
  Moeite om lol te hebben, plezier te ervaren?
  Zorgen voor ‘anderen’ ?
  Al jong de rol van ‘volwassene’ aangenomen?
  Minder succesvolle relaties doordat jij in de ‘reddingsstand’ staat?

Tsja dan hebben we veel gemeen, als ‘kind van’ een alcoholistische vader heb ik heel wat van bovenstaande dingen in mijn leven meegedragen omdat ik me er stomweg niet bewust van was. Gelukkig kan ik zeggen dat ik heel veel achter me heb gelaten en nu een ‘moeiteloos’ leven heb.

Dit vertaalt zich vaak in;

 • Bevestiging zoeken
 • Jezelf compleet wegcijferen
 • Schuldgevoelens die je dagelijks beheersen
 • Je anders voelen dan anderen
 • Moeite hebben met plezier maken en hebben.
 • Loyaliteitsconflicten
 • Je vaak niet gezien of gehoord voelen.
 • Je afvragen ‘Wie ben ik’ eigenlijk?
Een groot deel van mijn leven liep ik tegen veel van bovenstaande dingen aan. Therapiën, cursussen, opleidingen en diverse ziekteperiodes enz enz gehad. Relaties die niet zijn geslaagd en het gevoel van onmacht omdat je wilt maar echt niet weet hoe wel. Niet omdat ik zielig was of de dingen niet aan kon, maar omdat ik weiger het pad te blijven lopen dat niet voelt als mijn pad! Je hebt altijd een keuze, dat wist ik al toen ik super klein was. Daar heb ik altijd naar geleefd en ik ben daar zo ‘rijk’ door❤️. Echt luv myself about that! Toch is het een ‘rijk’ leven met veel ups en ook veel downs, het sensitieve is gaaf en soms zo’n handicap omdat ‘wij’ als geen ander weten wat de ander voelt. Soms is het bijna manipulatief en hell yess wat heb ik me laten manipuleren. Niet omdat ik het wilde nee omdat ik toen geen andere keus had, of keus zag… en dan stap je in de ‘zorgrol’ want wij zijn kei sterke en goede dragers van alles Iedereen loopt zijn pad in zijn of haar tempo… Toch zou ik willen dat ik al veel eerder tegen een coach of mentor was aangelopen die mij minder op mijn bek had laten gaan en mij liefdevol een spiegel had voorgehouden, want als we iets gemeen hebben dan is het wel het vermogen om alle tips te absorberen als een spons!
Wil jij in door deze training alle bovenstaande vinkjes achter je laten en jouw ‘eigen pad’ gaan lopen?
Als sensitief en bewust levend persoon heb je veel prachtige eigenschappen ontwikkeld. Je leven verloopt alleen niet altijd moeiteloos.

Wil jij weten wie je eigenlijk bent en verlang jij naar een moeiteloos leven, zonder schuldgevoelens met jezelf op plaats een? Wil jij eindelijk gezien en gehoord worden? Wil jij ‘gewoon’ lol in je leven? Ben je bereidt om te gaan voor jouw mooiste jaar ever? Wil jij jouw fundering verstevigen en je basis versterken. Je plek claimen en Happy zijn? Je pure zelf laten en zien en ervaren? Dan is dit programma Flow”s Back tot Basic wat voor je! In een 30 daagse online training help ik je in 5 stappen om jouw basis te leggen voor een moeiteloos leven. Het is een 30 daagse online training in een besloten groep waar je d.m.v. vele trainingsopdrachten aan de slag gaat.

Als BONUS kan je gratis deelnemen aan het FLOW Event op 28 April, waar komende weken meer bekend over wordt!

 

 1. Sense of Urgency

 2. Visualize

 3. Set some goals

 4. Get off your ass

 5. Commitment

Schrijf je direct in!

Naar een leven waarin jij je gezien en gehoord voelt. de ruimte inneemt die je waard bent, empathie toont zonder jezelf te verliezen, met passie de puntjes op de i zet, je niet meer overal verantwoordelijk voor voelt, vol vertrouwen je keuzes maakt enz.Je hunkert naar een moeiteloos leven wil verantwoordelijkheid nemen en zoekt een spiegel waar je niet alles uit hoeft te leggen, iemand die jouw ziet , hoort en vooral begrijpt. Die aan een half woord genoeg heeft en je door heeft als je de kluit (vooral je eigen kluit) wilt belazeren;-).

Ik leer je graag highlites vanuit mijn levenslessen zodat jij ook deze shortcut op deze onderwerpen kan nemen.

Er is ook een VIP Flow’s Back to Basic deze bestaat ook nog uit persoonlijke coaching door mij.

Schrijf je direct in!

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang het laatste nieuws en updates 
vol FLOW inspiratie van mij.

Je bent met succes geabonneerd

Pin It on Pinterest

Share This