‘s Sunny Intensieve retraite

3 t/m 6 juni

” Als je doet wat je deed krijg je wat je kreeg “

Wat laat jij eigenlijk na? Wat is nu jouw unieke verhaal dat dringend verteld mag worden? Je ‘weet’ dat er nog zoveel meer geleefd mag worden en het is NU tijd om die potentie te gaan leven! Jij hebt een goede spiegel nodig om jouw “GOUD” te delven. Tijdens de Flow’s sunny retraite ga ik je een week lang in de watten leggen, de allermooiste versie van jezelf naar voren toveren, je helpen om jouw leven echt ‘inhoud’ te geven. Als goudeerlijke spiegel, als luis in de pels, als mentor laat ik al jouw talenten en potentie tot volle transformatie komen.

Jij bent een vrouw die succesvol in het leven staat, weet wat ze wil en al veel heeft bereikt. Jij hebt een succesvol bedrijf of een ‘uitstekende baan’. Toch is er altijd een knagend gevoel van onvrede, je maakt je zorgen over wat je nalaat. Je weet dat er diep van binnen altijd nog innerlijke stemmen zijn die aangeven dat je niet jouw volle ‘potentieel’ leeft. Tuurlijk je hebt een leuke baan, een fijne onderneming en voor de buitenkant ben je best gelukkig. Diep van binnen weet jij dat er meer mogelijk is. Meer=je volste potentieel leven om zo een groter effect te hebben op je omgeving, jouw gezin, je bedrijf, de wereld of whatever that means voor jouw! Tijd voor jouw transformatie naar de mooiste en meest succesvolle versie van jezelf.

Ga een week lang met mij mee naar een zonnig oord, met een kleine groep andere vrouwen. Laat mij je spiegel zijn en jouw diepste wensen boven toveren EN ze vervolgens gaan omzetten in daden. Laat mij je helpen jouw dromen te gaan leven! Jij bent het waard.

Dompel jezelf 5 dagen lang onder in exclusieve ME-time, laat je verwennen ga de transformatie in en laat uitstekend voor je zorgen. Er is veel ruimte voor je eigen invulling.

Wil jij geen maandenlange procesjes uitwerken maar quick fixes en onmiddellijke  transformaties? Dan past deze Intensieve Retraite bij je!

 

 ‘s Sunny retraite

Deze 5 daagse training vindt plaats op een prachtige inspirerende 5* locatie.

Voor een heerlijke luxe accommodatie wordt gezorgd, je verblijft op basis van volledige verzorging. Uitgebreid ontbijt, 2-gangen lunch en 4-gangen diner. Champagne, wijnen, frisdranken enz.

Verblijf in een éénpersoonskamer of indien gewenst samen.

Zwembad

exclusief vlucht

 De prijs voor de Intensieve Sunny Retraite is 4950,- (ex btw)

 

 

 

 Vooraf een uitgebreid intake gesprek zodat je doelen helder zijn.

 Huurauto beschikbaar op de locatie

Schrijfboek voor het Manifestatiewerk

Werkboek

  Een op een coaching

Kleine groep, mag 6 personen

 

 

Het resultaat na 5 dagen ME-time is dat jij jouw volste potentie gaat leven. Jij weet wat jouw legacy is. Jij laat jouw dromen uitkomen en haalt alles uit je leven. Je weet precies wat je ‘te doen’ staat, jouw actieplan is klaar. Jouw verhaal, jouw unieke boodschap gaat de wereld in. JIJ leeft jouw leven en business tot de max!

Op zakelijk gebied weet je welke stappen je gaat zetten en hoe je dat gaat doen. waarschijnlijk zijn de eerste stappen in deze week al gezet. De handrem is eraf, jij komt tot volledige bloei! BEWARE🤩.

Jij BOOST jouw business en leven naar een NEXT LEVEL, je omarmt een nieuwe versie van jezelf die staat voor maximaal succes en resultaat. 

 

Wat anderen zeggen over mij;

 

“Lieve Athilde, wat heb ik gisteren weer als positief ervaren. Gisteravond de hoofdlijnen van de dag ook even met mijn patrner besproken en het geeft hém zelfs een boost aan energie… en dus ook aan ons samen. Vannacht om 3 uur wakker omdat vanalles wat we hebben besproken nog eens door mijn hoofd ging. Je weet niet half hoeveel je voor me betekent en hoe goed jij  bent als coach. 😊👍”

 

“Wat een mooie energie heeft Athilde en ze weet al heel snel tot de kern te komen. De passie en positiviteit straalt van haar af en je kunt gewoon niet anders dan daar in mee gaan en blij van worden.”
“Erg inspirerend! ik heb weer handvaten gekregen om verder te kunnen. Athilde zet je weer in beweging op een mooie positieve manier. Zeker aan te bevelen als coach. ”

 

 

 

‘Een gedreven, talentvolle powervrouw met veel passie voor wat ze doet. Athilde straalt positiviteit, kracht en een fijne energie uit en is iemand bij wie je je gelijk op je gemak voelt. Ze voelt mensen goed aan en weet snel de vinger op de zere plek te leggen en je inzicht te geven. Ze durft te confronteren en geeft goede werkbare tips waar je mee verder kunt en dat zelfs in een uurtje tijd. Ze coacht met en vanuit haar hart en dat maakt haar een bijzondere en inspirerende coach die ik iedereen kan aanbevelen.”

 

“Dankjewel lieve Athilde voor het fijne gesprek en dat je me het zetje hebt weten te geven dat ik nodig had. Wens je heel veel succes met alles wat je nog gaat doen, blijf je hart volgen en dan twijfel ik er niet aan dat alles wat je aanpakt een groot succes zal worden.”

 

 

 

 ‘s Sunny retraite

 Programma:

 Dag 1; Aankomst en kennismaking, uitleg programma enz.

Dag 2; Dagprogramma deel 1 en 2 FLOW transformatie-traject.

Dag 3; Dagprogramma, Inspiratietalk door bijzondere gast, FLOW transformatie-traject.

Dag 4; Dagprogramma  FLOW traject.

Dag 5; Dagprogramma en afsluiting FLOW traject.

 Dagprogramma:

 Opstart van de dag

 Gezamenlijk FW

 Ontbijt

 Start FLOW programma

 Lunch

 Vervolg FLOW programma

 na 15.00 uur persoonlijke invulling ruimte voor wellness, wandeling en massage enz.

 Diner

 Avondprogramma op enkele avonden

Als denkt na het lezen van dit programma dit is iets voor mij, neem dan contact met me op zodat we een afspraak kunnen maken om verder te praten en te kijken of jij in het programma past. Klik hieronder op de button en vul het contactformulier in of bel me.
Ontvang Flow inspiratie

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang het laatste nieuws en updates 
vol FLOW inspiratie van mij.

Je bent met succes geabonneerd

Pin It on Pinterest

Share This