Flow’s Korte metten training

Korte metten maken met de beren op jouw weg….

 

Er  zijn vast vele dingen in je leven die niet naar jouw wens verlopen, terugkerende zaken waar je diep van binnen een prima antwoord op hebt. Maar je luistert niet naar je innerlijke stem omdat je het spannend vindt, eng vindt, je de noodzaak ervoor nog niet ervaart. Omdat je nog steeds genoegen neemt met een leven waarin jij niet je maximale potentie leeft! Je wilt van baan veranderen, je wilt eindelijk eens die reis gaan maken, je wilt het roer omgooien in je onderneming, je wilt een onderneming starten, je wilt een andere partner enz. enz. Dit kan je ook lezen in mijn interview in de Margriet van 14 juni, vele beren op de weg om niet mijn volste potentie te leven.

 

Zo jammer, herkenbaar dat wel. Jarenlang heb ik een innerlijke stem gehad die mij vertelde dat mijn relatie niet goed voor me was. Ik negeerde het stelselmatig omdat ik simpelweg allerlei ‘smoezen’ kon verzinnen om maar niet te bewegen. Ik wilde de kinderen niet nog een scheiding aandoen, ik was bang om geen inkomen te hebben enz.

 

Diep van binnen was er altijd een stemmetje die me vertelde dat ik niet goed voor mezelf zorgde. Ik leefde niet mijn volle potentie, ik had altijd ‘de handrem’ op mijn leven en ik was diep ongelukkig. Ik heb altijd geïnvesteerd in persoonlijke groei van mezelf en uiteindelijk was de liefde voor mezelf groot genoeg om te gaan. Wel nadat ik een dikke spiegel kreeg voorgehouden van mijn kinderen over het niet synchroon zijn van mezelf. Natuurlijk wist ik best dat het in mijn geval allemaal draaide om de harmonie bewaren en ‘gezien en gehoord’ worden. Zo zonde dat ik zo’n groot deel van mijn leven ‘vergooid’ heb aan het niet ‘durven luisteren’ naar mijn eigen innerlijke stem. Het leven is geen generale repetitie tenslotte ;-). Tuurlijk heeft het mij ook veel goeds gebracht en heb ik enorm veel geleerd, maar waarom via Berlijn naar Barcelona reizen als je ook rechtstreeks kunt?

 

Dus als jij vanaf NU volle kracht vooruit wilt! Als jij met behulpvan een positieve mindset gas wilt geven in je leven. Als jij verantwoording neemt voor je uitkomsten tot NU toe en graag focus wilt op wat je wel wil! Dan is de volgende training misschien geschikt.

Mijn levenslessen en stappen heb ik omgezet in een krachtige training voor mensen met LEF! Het LEF om vanaf NU direct te werken aan zichzelf om hun volste potentie te leven. Wil jij “korte metten’ maken met de belemmerde shit (beren op de weg)die jij bij je draagt? Wil je jouw innerlijke stem eindelijk een podium gaan geven en ook gaan baden in zelfliefde? Ik leer je in 30 dagen hoe je dat kan doen. Ik leer je wat is nou eigenlijk jouw innerlijke stem en wat is je ego? Hoe kan jij ‘korte metten maken’ met de overtuigingen die ‘ervoor’ zitten zodat jij jouw leven ook vanuit liefde voor jezelf en naar jouw wens kan inrichten en niet eerst 12 jaar ‘in angst’ blijft hangen 😉

Dus de focus op wat je wel wilt en met behulp van deze intensieve training die uitkomsten manifesteren!

Na het volgen van deze training heb jij ‘korte metten’ gemaakt met jouw beren op de weg. JIJ gaat die stappen zetten die zorgen dat jij jouw leven naar wens vormgeeft. Jij wordt hierdoor een gelukkiger, blijer en vrijer mens. Je onderneming, je leven, je baan alles verloopt in veel meer FLOW. Je ervaart meer rust, comfort en liefde in je leven. Je omzet stijgt, je krijgt leukere klanten, je baan is geweldig enz. enz. Zodat als je terugkijkt je echt jouw stempel op je leven en omgeving hebt gedrukt, je laat echt iets na. Je bent onderdeel van het ‘ripple effect’ en maakt de wereld mooier door jouw grootste potentie te leven.

 

In 5 stappen naar FLOW in je leven, maak ‘korte metten’ met jouw beren op de weg. De beren die zorgen dat jij niet alles uit je leven haalt! Jij bent het waard om alles uit je leven te halen!

Wil jij net als ik “korte metten maken’ met jouw beren op de weg?
 
🍀Geef je dan op voor de training die binnenkort start. In 30 dagen in 5 stappen ga ik je leren om te luisteren naar jouw innerlijke stem en maken we ‘korte metten met’ jouw saboteurs (beren op de weg)die dat verhinderen.  
🍀De investering in jezelf  is 149 euro, in deze 30 daagse training. Voor 1 december instappen 89 euro.
🍀De training vindt plaats via een besloten Facebookgroep, d.m.v. opdrachten, FB-lives en video’s. Je kan de opdrachten maken op het moment dat het jouw het beste uitkomt.
🍀Er is elke week een FB live Q&A waarin jij je vragen kunt stellen.
  1. Sense of Urgency

  2. Visualize

  3. Set some goals

  4. Get off your ass

  5. Commitment

Schrijf je direct in!

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang het laatste nieuws en updates 
vol FLOW inspiratie van mij.

Je bent met succes geabonneerd

Pin It on Pinterest

Share This