FLOW’s Manifesteren kan je leren

Jaaaa iedereen kan leren om zijn leven zo te manifesteren dat je er blij en gelukkig van wordt! Door keuzes te maken en afscheid te nemen van ‘oude overtuigingen’ en door een ’successtructuur’ te omarmen. Vorig jaar maakte ik de keus om na 12 jaar uit mijn relatie te stappen.

Ik startte met mijn leven naar wens te creëeren Door intensieve coaching en een goede mentor leerde ik maximaal gebruik te maken van de natuurwetten(wet van de aantrekking) en mijn gedachtenkracht optimaal in te zetten.

Mijn motto is: Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Dus ik neem volle verantwoordelijkheid voor mijn leven en alles wat ik op mijn pad tegenkom. Ik kwam en kom soms nog best veel ’shit’ tegen, dit heb ik zelf gecreëerd en dit wil ik anders! Is wat op zo’n moment tegen mezelf zeg. Manifesteren heet dat. Dit is waar ik me afgelopen jaar enorm in heb verdiept, sterker nog ik ben er steengoed in geworden💪🏻. En dan vooral in het creëeren van mijn leven naar wens en de beweging naar mijn mooiste versie ever!

Manifesteren kan je leren heet dan ook mijn nieuwste online training die vanaf half oktober van start gaat. In 5 dagen leer ik je de basisstappen om maximaal gebruik te maken van jouw gedachtenkracht en manifestatiekracht. Manifesteer ook jouw mooiste leven ever, als ik het kan kun jij dit ook! Jij bent het waard, start met het doen van jouw ‘innerwork’ en je leven gaat die vorm krijgen zoals jij dat wilt!💖

De training vindt plaats in een besloten Facebook groep en duurt 5 dagen. Na deze 5 dagen weet jij precies wat je moet doen om grip te krijgen op je leven. Je kan de uitkomsten van jouw leven maximaal beïnvloeden en creëert zo een leven naar wens. Jij gaat jouw ‘innerwork’ doen om van binnenuit de resultaten in jouw leven een andere uitkomst te geven. In 5 dagen leer ik je alles wat ik heb geleerd, van alle trainingen en mentortrajecten, coaching en mijn investeringen van afgelopen jaar deel ik in deze training met je! Mijn resultaat is dat ik me vrij voel, intens dankbaar ben voor mijn leven en het elke dag alleen nog maar beter wordt.

Wil jij ook een meer invloed op je leven en heb jij ook recht op een prachtige toekomst? Wil jij ook een blij-ei zijn en veel meer invloed op de uitkomsten in jouw leven? Geef je dan op voor deze 5 daagse “Manifesteren kan je leren training, de basis!”

Manifesteren kan je leren, the Inner work:

📌 Afstemmen, hoe stem je nu dagelijks af op je gewenste uitkomsten?
📌 Gedachtenkracht, maak maximaal gebruik van de kracht van je gedachten.
📌Rituelen, hoe structuur en rituelen je helpen om je doel te bereiken.
📌Rolmodellen, wat kunnen rolmodellen betekenen voor jouw?
📌Evaluatie en blijven ’studeren’

Ik werk met een kleine besloten Facebook groep om veel interactie met elkaar te kunnen hebben. Alle opdrachten enz. worden in deze groep geplaatst en iedereen kan het in zijn/haar tempo oppakken. Na aanmelding wordt je direct in de groep geplaatst en kan je alvast duiken in de content die ik daar met je deel. De training kost normaal 89 euro. TOT 15 november 39 euro.

Ps je kan ook met 2 Adpacks van $50 betalen, neem dan ff contact met me op.

 

Manifesteren kan je leren

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang het laatste nieuws en updates 
vol FLOW inspiratie van mij.

Je bent met succes geabonneerd

Pin It on Pinterest

Share This