RESET YOURSELF

Ben jij klaar voor een next level in je leven of business? Gewoonweg omdat je al heel lang ‘weet’ dat er meer mogelijk is, dat het anders kan, dat jij het anders wilt doen? En telkens verval je in oude patronen, je blijft ‘dezelfde plaat’ opzetten. Ja tuurlijk je hebt jezelf flink ontwikkeld en toch kom je er niet doorheen. Je komt er niet bij en je bent het kotsbeu, je wilt NU echt een diepgaande life changing transformatie. 

Daar heb je alles voor over, want jij hebt recht op een prachtig succesvol en liefdevol leven. 

FLOW’S RESET YOURSELF

LIFE CHANGING EVENT

In drie dagen een totale reset van je mindset

 

 

Het 3 daagse RESET YOURSELF live event is speciaal voor jouw ontwikkelt en bewezen succesvol. In 3 dagen ga jij je maximaal herinneren wie je echt bent en waar JIJ echt voor staat. Er is een leven voor dit event en er is een leven NA dit event! Life-changing ervaringen ga je opdoen tijdens deze 3 daagse. Je krijgt meer keuze opties en leidt daarna een vrijer, blijer, meer succesvol leven. Feitelijk ga je eigenlijk je ‘echte’ leven leiden.

RESET YOURSELF

Dussss als jij al langer weet, voelt en van mening bent dat het NU tijd is voor de jouw BIG JUMP. Cut the crap en go for it. Je bent niet ‘te bang’ aangelegd, je kunt prima met ‘de waarheid’ over weg. Jij hebt een flinke portie LEF in je. JIJ staat echt te springen om nu naar jouw next level in je leven en business te gaan. Dan is deze 3 daagse geschikt voor je. 

RESET YOURSELF

Na 3 dagen is jouw leven blijvend verandert. Jij weer weer wie je bent en waarom je hier bent. Wat jij ‘te doen’ hebt. Je bent weer terug op je pad en de route naar je hart. Door jouw hart te volgen en echt naar je hart te luisteren wordt je leven vrijer!

JE INVESTERING

De investering in jezelf in deze daagse RESET YOURSELF is met early bird korting 999 euro (ex btw). 

WAAR

Het evenement vindt plaats in de omgeving van Apeldoorn.

Het zijn compleet verzorgde dagen, voor hapjes, drankjes en lunch wordt gezorgd. Uiteraard kan je blijven overnachten mocht je dat willen, dit is niet inbegrepen.

Wat anderen zeggen over dit event;
“Het RESET YOURSELF event levert inzichten op om het ECHT anders te doen.’ ‘Het helpt om keuzes te maken die verandering inzetten, concrete handvatten om aan de slag te gaan en te bereiken wat je wenst en wat goed is voor je meest pure zelf’. 

‘In hele korte periode tot de kern komen, heldere inzichten” “ No-nonsense Athilde is heel direct’

“ Athilde pakt het pijnpunt er feilloos uit, ze doorziet alles” RESET YOURSELF opent je ogen”.

“ RESET YOURSELF helpt om alle ondergesneeuwde overtuigingen boven water te krijgen” “heb helder wie ik ben en hoe ik mijn leven wil leiden’, “prettig in een groep en toch voldoende individuele aandacht’.

“Doordat er veel tijd is, diepere antwoorden” “ mooie opbouw’, ‘verhelderend en motiverend’.

“ Prachtige dagen gehad, veel inspiratie “De meer-daagse met Athilde heeft mijn leven voorgoed verandert. Er is letterlijk een ‘oude versie van mij. En na de training een compleet nieuwe versie. Mijn hele leven, zakelijk en privé is compleet ten positieve veranderd. Er is meer rust in huis, mijn business is enorm gaan groeien. Ik voel me getransformeerd’.

“Athilde, jouw tweedaagse heeft mijn business een enorme boost gegeven. In hele korte tijd had ik mijn investering terug verdiend en daarna is het alleen maar verder bergop gegaan. Je hebt me een paar aardige eyeopeners gegeven, en dat terwijl ik dacht dat ik het allemaal al wist. Haha…”

“Athilde is ‘spot on’ krijgt alles mee en stelt altijd de juiste vragen’.

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang het laatste nieuws en updates 
vol FLOW inspiratie van mij.

Je bent met succes geabonneerd

Pin It on Pinterest

Share This