RESET YOURSELF

Verlang jij terug naar je vleugels? Je weet wel dat gevoel dat je de hele wereld aan kunt? Dat alles lukt waar je naar verlangt?  Ben jij klaar voor een next level in je leven of business? Gewoonweg omdat je al heel lang weet dat er meer mogelijk is, dat het anders kan, dat jij het anders wilt doen? En telkens verval je in oude patronen, je blijft dezelfde plaat opzetten. Ja tuurlijk je hebt jezelf flink ontwikkeld en toch kom je er niet doorheen. Je komt er niet bij en je bent er helemaal klaar mee, je wilt NU echt een diepgaande life changing transformatie.

Daar wil je echt voor gaan omdat je weet dat je recht hebt op een prachtig succesvol en liefdevol leven.

FLOW’S RESET YOURSELF

 

 

 

LIFE CHANGING event

 

 

 

Een totale reset van je mindset, terug naar je basis. Er is plaats voor 6 personen

Reset Yourself is terug naar de vleugels op je rug! Cut the crap en go for it. Je bent niet te bang aangelegd, je kunt prima met je waarheid over weg. Jij hebt een flinke portie LEF in je.

JIJ bent klaar voor jouw next level in je leven en business!

Dan zijn deze twee intensieve RESET dagen geschikt voor je. Er is veel ruimte voor persoonlijke of business vraagstukken door de zeer kleine groep.

 

 

 

 

 

 

Er is een leven voor dit event en er is een leven NA dit event! Het is mijn overtuiging dat de inzichten en doorbraken echt changing zijn.  Je krijgt meer keuze opties en leidt daarna een vrijer, blijer, meer succesvol leven. Feitelijk ga je eigenlijk je echte leven leiden, je knoopt je vleugels weer op!

 

 

Het RESET YOURSELF live event dat zeer regelmatig wordt gegeven, is speciaal voor jouw ontwikkelt en bewezen succesvol. Jij  gaat  je maximaal herinneren wie je echt bent en waar JIJ echt voor staat. Je koers wordt opnieuw bepaalt, je visie aangescherpt! Er is een leven voor dit event en er is een leven NA dit event! Het is mijn overtuiging dat de inzichten en doorbraken echt changing zijn.  Je krijgt meer keuze opties en leidt daarna een vrijer, blijer, meer succesvol leven. Feitelijk ga je eigenlijk je echte leven leiden.

RESET YOURSELF

Na dit event is jouw leven blijvend verandert. Jij weer weer wie je bent en waarom je hier bent. Wat jij te doen hebt. Je bent weer terug op je pad en de route naar je hart. Klaar om met jouw vleugels op ECHT uit te vliegen. Door jouw hart te volgen en echt naar je hart te luisteren wordt je leven vrijer! Ik maak veel gebruik van de teachings van Abraham Hicks over hen kijk op het maximaal gebruik van de natuurwetten zoals de wet van de aantrekking.

JE INVESTERING

 

   De investering in jezelf, de waardering die jij jezelf geeft is € 499 euro (ex btw).

ps. Als je deze 2 daagse individueel wilt volgen neem dan contact met me op!

 

 

 

 

 

WAAR en WANNEER?

Het evenement vindt plaats in Rhenen op 23 en 24 april.

Het zijn compleet verzorgde dagen, voor hapjes, drankjes en lunch wordt gezorgd. Uiteraard kan je blijven overnachten mocht je dat willen, dit is niet inbegrepen. 

Wat anderen zeggen over dit event;

“Het RESET YOURSELF event levert inzichten op om het ECHT anders te doen.’ ‘Het helpt om keuzes te maken die verandering inzetten, concrete handvatten om aan de slag te gaan en te bereiken wat je wenst en wat goed is voor je meest pure zelf’.

‘In hele korte periode tot de kern komen, heldere inzichten” “ No-nonsense Athilde is heel direct’

 

“ Athilde pakt het pijnpunt er feilloos uit, ze doorziet alles” RESET YOURSELF opent je ogen”.

 

“ RESET YOURSELF helpt om alle ondergesneeuwde overtuigingen boven water te krijgen” “heb helder wie ik ben en hoe ik mijn leven wil leiden’, “prettig in een groep en toch voldoende individuele aandacht’.

 

“Doordat er veel tijd is, diepere antwoorden” “ mooie opbouw’, ‘verhelderend en motiverend’.

 

“ Prachtige dagen gehad, veel inspiratie “De meer-daagse met Athilde heeft mijn leven voorgoed verandert. Er is letterlijk een ‘oude versie van mij. En na de training een compleet nieuwe versie. Mijn hele leven, zakelijk en privé is compleet ten positieve veranderd. Er is meer rust in huis, mijn business is enorm gaan groeien. Ik voel me getransformeerd’.

“Athilde, jouw tweedaagse heeft mijn business een enorme boost gegeven. In hele korte tijd had ik mijn investering terug verdiend en daarna is het alleen maar verder bergop gegaan. Je hebt me een paar aardige eyeopeners gegeven, en dat terwijl ik dacht dat ik het allemaal al wist. Haha…”

 

“Athilde is spot on krijgt alles mee en stelt altijd de juiste vragen’.

 

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang het laatste nieuws en updates 
vol FLOW inspiratie van mij.

Je bent met succes geabonneerd

Pin It on Pinterest

Share This