Van Struggle naar Flow!

Van Struggle naar FLOW!

Omarm je FLOW voor een Fantastisch Leven in Overvloed en Welzijn!

 Verdubbel nu jouw levenskwaliteit in slechts 6 weken, verdubbel je omzet, verdubbel de ‘lol’ in je leven en business! 

  • Ben jij klaar voor het leven en bedrijf waar je voor bedoelt bent?
  • Leef jij al jaren met de rem erop?
  • Leef jij vooral voor anderen, leef jij niet je ‘echte’ leven?

 Tuurlijk je hoort die ‘stemmetjes’ van binnen wel, maar je negeert ze. Je negeert ze, zelfs zo goed dat je er ‘ziek’ van bent. Hoofdpijn, hartkloppingen, burned out, allerlei lichamelijke klachten die voortkomen uit het feit dat jij je leven niet leeft zoals het moet (zou kunnen)!

 “Jij stapt niet in jouw grootsheid, jij bent op de vlucht!”

 Je vlucht in van alles en nog wat, verslavingen, nog ff dat wijntje anders kan ik niet slapen of anders is het niet gezellig. Je verdooft jezelf en tegelijkertijd roept dit schuldgevoel op…. Zelfmedelijden het is je niet vreemd. Je verzint smoezen voor alles en koopt zo je geweten af. Alles en iedereen gaat voor, en jij? Jij staat altijd op de allerlaatste plaats. Hier baal je van, jij wilt op nummer 1 staan, maar je zet jezelf altijd onderaan. Kinderen, man, mantelzorg, werk, klanten alles en iedereen is altijd belangrijker dan jij jezelf vindt! En waarom? Omdat het zo goed voelt en je zoveel brengt?

 Je patroon is zo sterk, je gedachten beheersen je dag, maar nee, je komt geen barst verder. Tuurlijk aan de buiten kant ziet niemand iets.

 

Keep up appearances!!

want dat is tweede natuur. Tot je letterlijk omvalt of tegen de lamp loopt en opnieuw ziek wordt, ziek van jezelf!

HALLOOO niemand die iets weet van jouw diepe woede, onmacht en verdriet. Verdriet om het leven dat je niet leeft, om het bedrijf dat je niet de vrijheid geeft waarvoor je eraan begonnen bent. Je leeft niet je volle potentie, je hebt  altijd ‘de rem’ op je leven en business.

KLAAR NU!

KLAAR voor een leven in jouw volle potentie, klaar voor plezier?

 In 6 weken krijg je inzicht in je ‘waarom’ maar nog veel belangrijker je gaat mega stappen zetten zonder in therapie te hoeven;-)

Een ‘quick fix’, echt waar het bestaat!

Ook jij kunt stoppen met al het ge-emmer en gedoe.

 Een shortcut naar een leven in FLOW, zodat jij je business vanuit je FLOW/hart kunt doen!  Iedereen heeft recht op een fantastisch leven, echt waar het leven mag ‘gewoon’ leuk zijn! Jij hebt recht op alles en niet alleen de kruimels uit het leven en je business,

You can have it all!

Een efficiënte training om in 6 weken flinke transformaties in te zetten en doorbraken te realiseren. Zodat je de jouw zo verlangde vrijheid kan ervaren en leven. Leef je dromen! Tenslotte is 80% van je resultaat het gevolg van je mindset!

Als jij nu in beweging wilt komen en zoveel van jezelf wilt gaan houden dat jij jezelf in het vervolg op 1e, 2e en 3e plaats zet dat is deze 6 weekse training voor jouw!

 

Shortcut naar FLOW

Een Fantastisch Leven in Overvloed en Welzijn, you can have it all!

Wil jij jouw levenskwaliteit verdubbelen? Wil jij ‘on fire’ je leven en business gaan leven?
 
🍀Geef je dan op voor de training.  In 6 weken ga  je jou ‘ waarom’ begrijpen. En de ‘belemmerende gedachten en overtuigingen’ die je hinderen achter je te laten. Jij transformeert jouw overtuigingen naar krachtige overtuigingen die in je leven en business de nieuwe basis gaan vormen. De nieuwe basis van waaruit jij je leven en business inhoud geeft. Gegarandeerd succesvol. Omzetten verdubbelen, nieuwe kansen ontstaan, je plezier neemt toe, je ervaart vrijheid en ‘jouw purpose’ is klip en klaar!
 
🍀De investering in jezelf  is 199 euro, in deze 6 weekse training.
 
🍀De training vindt plaats d.m.v. opdrachten die je in je mailbox krijgt. Je uitwerkingen mag je delen in een besloten Facebookgroep. 
  1. Sense of Urgency

  2. Visualize

  3. Set some goals

  4. Get off your ass

  5. Commitment

Schrijf je direct in!

VIP optie Shortcut naar FLOW
 
 
 
 🍀Wil jij deze 6 weekse training net even iets meer in jezelf investeren? Omdat je graag een ‘luis in je pels wilt die je helpt om net iets verder onder de oppervlakte te kijken en als stok achter de deur je helpt het maximale resultaat uit deze 6 weken te halen. 
 
 
🍀Boek dan de VIP training   je start de training dan met een uitgebreide 1 op1 sessie met mij, zodat jij ik jouw luis in de pels’ ben gedurende deze 6 weken. Daarnaast kan je nog eenmaal in het traject gebruik maken van een extra coachingssessie op een moment dat het voor jouw handig is.
 
🍀Je investering is 299 euro in de VIP training.
 

Schrijf je direct in!

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang het laatste nieuws en updates 
vol FLOW inspiratie van mij.

Je bent met succes geabonneerd

Pin It on Pinterest

Share This