Verwonderen

Vanmorgen schreef ik in mijn fw werk dat ik zo intens kan genieten van Puck, mijn zoontje van 4, dat hij zich nog intens kan verbazen en verwonderen over dingen die hij ziet en meemaakt. Gisteren nog een kappersbezoekje en dan zo giga blij en vrolijk worden als je op de autostoel mag, verwondering. De verwondering was zo mooi zichtbaar, ontroerend prachtig. Zijn stem sloeg over van geluk!

Een combinatie van verbazing en enorme blijdschap. Wanneer verwonderen wij ons eigenlijk nog? Wanneer zijn we echt verbaasd? Zijn we eigenlijk nog wel eens echt uitgelaten blij? Verwonder jij je in business wel?
Kan jij intens genieten van de dingen die je toevallen of neem je ze niet meer waar? Helaas moet ik zeggen dat ik veel mensen om me heen zie die op auto-pilot hun leven en business draaien. Of zo keihard werken dat er amper tijd is voor verwondering. Zit men veelal in de ‘overleef’ stand en is er amper tijd om te ontspannen laat staan om je te verwonderen.

Zonde verwonderen is prachtig, heerlijk en voelt zo enorm ‘rijk’ van binnen. Verwacht wonderen, het is geweldig.

Verwonderen moet terug in onze levens! Ik stem voor;-)

FLOW en verwondering gaan samen, wil jij meer FLOW in je leven, uitstappen uit de ‘overleef’ modus en verlang je terug naar jouw verwondering? Ga dan aan de slag in Boost je Business gaan we 30 dagen in een besloten online omgeving jouw ‘overleef’ strategie ontmantelen en vervangen door een ‘leefstand’. Dit gaat je business zo’n BOOST geven, jij gaat je FLOW weer ontdekken! Verwacht wonderen!

De training start binnenkort  a.s. met een kleine groep mensen doe je mee?

https://www.flow-denken.nl/flows-boost-je-business/

Liefs Athilde

 

BOOST jouw Business

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang het laatste nieuws en updates 
vol FLOW inspiratie van mij.

Je bent met succes geabonneerd

Pin It on Pinterest

Share This