Brandstapel:

Een tijd geleden schreef ik een blog over ‘kwestsbare mensen’, vandaag is hij opnieuw zo van toepassing.
Interessant om te zien dat als mens ‘te paard gaan’ om anderen te redden welke overtuigingen daar achter zitten. Er circuleert een blog op dit moment waarin mensen die ‘makkelijk’ geld verdienen plots “kwestbare ondernemers’ zijn.

Ik behoor tot de doelgroep

  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • LinkedIn
…… Oh ja en ik ben heel erg voor het holistische mensbeeld en heb ‘vreemde’ denkbeelden over geneeskunde, onthoud mijn kinderen van antibiotica en andere geneesmiddelen uit de farmaceutische industrie . Bij voorkeur zoek ik verstoringen/ziektes bij mezelf en indien nodig vraag ik er hulp bij van een klassiek homeopaat of andere niet-reguliere geneeskunde. Dan weten jullie alvast hoe ‘raar’ ik ben, vreselijk kwetsbaar dus.

Dat ik opnieuw ook ‘te paard ga’ komt omdat mijn overtuiging namelijk dat er een soort ‘brandstapel’ is voor anders denkenden, in ons zeer tolerante Nederland, niet oke voelt! In eerdere tijden ging ik op de brandstapel voor mijn andere kijk op het leven. Vandaag de dag is dit feitelijk niet veel anders en dat voelt best bedreigend en ook wordt ik er een beetje opstandig en boos over. Die boosheid van mij vraagt idd nog een flinke spiegel van mezelf dat klopt, kritische medelezer, ik pak hem op!

Waarom mag ik niet ‘gewoon’ ook makkelijk geld verdienen? Overigens verdien ik geen geld maar heb ik er recht op, dit is spiritueel gewouwel 2.0 natuurlijk, maar dit is wel mijn waarheid! Er is iets nieuws in Nederland en hopla alle ‘oude angst’ voor andersdenkenden komt uit de kast. Waarom mag ik niet anders denken en in andere dingen ‘geloven’? Natuurlijk begrijp ik het wel, anders denken vraagt om een kritische houding naar jezelf en je eigen ‘demonen’ aankijken want het voelt bedreigend of whatever.

Ik ga aan de slag met mijn ‘boosheid’ die ik ervaar omdat ik ook gewoon graag ‘erbij wil horen’ inclusief al mijn ‘rare fratsen’ en niet openbaar op de nieuwetijds brandstapel wil!

Liefs Athilde

de vorige blog kan je hier lezen;
https://www.flow-denken.nl/kwetsbare-mensen/

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang het laatste nieuws en updates 
vol FLOW inspiratie van mij.

Je bent met succes geabonneerd

Pin It on Pinterest

Share This