Als expert in het empoweren van vrouwenkracht merk ik heel vaak dat vele vrouwen zichzelf stelselmatig downsizen.

What the beeb??? Kei succesvolle vrouwen die prachtige bedrijven hebben, enorme succesvol zijn en soms niet half door hebben hoe groot en krachtig ze eigenlijk echt zijn!

Huis, gezin, baan, hypotheek, zorgtaken alles wordt ‘misbruikt’ om jezelf ‘klein’ te houden. Altijd knagende stemmetjes, gierende onrust, nooit echt gelukkig zijn, vluchten in verslavingen, nog harder werken enz. is het gevolg.

Tijdens mijn Back to FLOW trajecten waarin ze investeren in zichzelf, bereid zijn om echt onder de oppervlakte bij zichzelf te kijken, de confrontatie met zichzelf en hun comfort zone aangaan zijn de resultaten in hun leven business mega! Echtscheidingen volgen, nieuwe relaties ontstaan, omzetten verdubbelen, nieuwe business ontstaat, kortom de stappen die gezet moeten worden om hun echte power te laten stromen! Gelukkige vrouwen die op hun beurt mega impact op hun eigen omgeving hebben. Zo empoweren we samen de wereld en maken we het leven mooier en gelukkiger.

Lieve, lieve fempreneurs stap in je power en stop met downsizen van jezelf. De wereld heeft recht op jouw allerkrachtigste versie, jouw omgeving heeft recht op die allermooiste versie en vooral JIJ hebt recht om al je potentie te leven.

Neem contact op voor een gratis Inspiratie gesprek zodat we eens aan jouw perpectief kunnen ‘schudden’. Klaar om jezelf eens flink LEVEL op te tillen…

Liefs Athilde

 

Op 1 maart start de 30 daagse training BOOST jouw Businesss. In 30 dagen in een besloten groep in jouw tempo je business en leven een flinke BOOST geven. 

Lees er hier meer over:

 

BOOST jouw Business

 

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang het laatste nieuws en updates 
vol FLOW inspiratie van mij.

Je bent met succes geabonneerd

Pin It on Pinterest

Share This