Als je dan lekker in je Flow zit, al een paar weken in de up up up vibe en je ervaart dat je lijf signalen aan je doorgeeft, dingen die ik niet bewust heb waargenomen. Maar die je wel ‘voelt’….The law of vibration in uitvoering.

Als je dan elke dag opnieuw je ‘wonderen’ in welke vorm dan ook waarneemt. Als je dan bijna de hele dag rondloopt als een blij ei. Als je dan telkens ‘gevraagd wordt om je expertise. Als je dan prachtige nieuwe mensen ontmoet met super leuke zakelijke ideeën. Als je dan hoort dat mensen zoveel hebben gehad aan de blog over…. Als je aanhoort dat er mensen die ‘alles’ lezen en zien. Als je dan elke dag lekker afstemt op al het gaafs en de magie in je leven.

Als je kiest voor vertrouwen in je ‘weten’ oftewel leeft in je ‘vortex’ en je pakt de ’signalen’ van je lijf. Let the magic happen❤️.

En het een na het andere BEWIJS rolt zich voor je uit. In welke vorm dan ook, van body awareness tot ‘concrete bewijzen’ dan voel ik me super dankbaar en wil ik wel ‘vanaf mijn apenrots’ dit aan iedereen vertellen en doorgeven.

Bewust zijn en afstemmen, GOUD WAARD…..

Liefs Athilde #backtoflow #businesswomen #businesscoach#freebird #flow #blijei #mindset#transformatie #leiderschap#entrepeneurs#groeienenbloeien #vreugde #vrijheid #schoonheid#wijsheid #waarheid #liefde #harmonie #geluk #vertrouwen #inzicht#inspiratie #motivatie #meditatie #bewustzijn #verandering #groei#spiritualiteit

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang het laatste nieuws en updates 
vol FLOW inspiratie van mij.

Je bent met succes geabonneerd

Pin It on Pinterest

Share This