Zit jij met je onderneming al langere tijd op hetzelfde level? Je staat als het ware stil? Je zit aan je plafond. Of je bent gestart als ondernemer en je loopt tegen een muur aan, je komt niet verder en soms denk je zelfs aan opgeven?

Grote kans dat jij aanloopt tegen ‘oude overtuigingen’ uit je verleden en het gedrag dat dit automatisch oproept, oftewel je paradigma’s. Jij komt hierdoor niet verder en je creëert meer van hetzelfde.

Frustraties, vluchtgedrag, onrust, harder werken onvrede met jezelf voelen zijn het gevolg. JAAAA je wilt verder en erdoor heen bewegen maar HOE DAN?

Het onbewuste BEWUST worden is de sleutel tot die BOOST om erdoor heen te bewegen. Op 17 juni start mijn 30 daagse online training om met deze overtuigingen aan de slag te gaan en jouw bedrijf die BOOST te geven. In 30 dagen de diepte in en glashelder krijgen wat jouw belemmerende overtuigingen zijn en deze transformeren naar de Power die jij nodig hebt om door je plafond heen te bewegen, de FLOW weer te pakken en naar je next level te gaan! Als BONUS is er een LIVE DAG op 28 juni, we gaan hier Schoon schip maken met jouw belemmerende overtuigingen.

Je kan de training in je eigen tempo doen, er is een veilige besloten FB groep en je ontvangt de opdrachten in je mailbox. Je investering is 99 euro inclusief de LIVE dag op 28 juni op een fijne inspirerende locatie.

Aanmelden;
https://www.flow-denken.nl/flows-boost-je-business/

Zie je graag de 17e,

Liefs Athilde

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang het laatste nieuws en updates 
vol FLOW inspiratie van mij.

Je bent met succes geabonneerd

Pin It on Pinterest

Share This