“Wat je zegt ben jezelf😂

Heerlijk net een leuk gesprek gehad met een klant. Daar wordt ik dan dus echt blij van, onderdeel zijn van het ‘ripple effect’ met als doel de wereld mooier/liefdevoller maken. Mensen hun hart te laten volgen zonder de ‘angst’ altijd dominant de uitkomsten te laten bepalen💖.


Of je nu voor grote organisaties werkt of in het MKB of bij kleine zelfstandigen aan de slag bent, elke weerstand die je ontmoet is altijd een weerspiegeling van je zelf. Dus je kan ‘je baas’ je opdrachtgever of elke willekeurige persoon in je omgeving wel altijd de ‘schuld’ blijven geven van het niet lukken of falen van de door jouw zo gewenste beweging. Maar dat is niet waar jij je invloed kunt pakken en je groei kunt voortzetten. Als jij blijft doen wat je deed, krijg jij wat je kreeg.

Pak de kans die in weerstand zit en buig het om naar een groeikans voor jezelf, het is zoooo gaaf. En ja het is ook eng en spannend, het vraagt LEF.

Mijn klant gebruikte me vanmorgen als klankbord, om even te sparren in wat ze tegenkomt. Ik luisterde en stelde vragen, heb haar geholpen om het perspectief te verruimen. Liet haar zien dat in de weerstand die ze ontmoet, de stappen die ze al gezet heeft enorme groei zit. Nieuwe business kansen ontpopten zich direct en high vibe gaat ze geïnspireerd aan de slag. Zij gaat haar omgeving ‘mooier’ maken en verrijken met haat talent. Zij gaat ook stenen in vijvers gooien, samen maken zorgen we voor groei en maximale FLOW. Dankbaar voor zo’n mooi en rijk leven🙏🏻

 

Op 1 maart start de training BOOST jouw Business, in 30 dagen online jouw FLOW optimaliseren door flink aan de slag te gaan met jezelf en je bedrijf. Dat is een mogelijkheid om met mij aan de slag te gaan. Klik op de link voor meer info;

BOOST jouw Business

 

Liefs Athilde

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang Flow inspiratie

Ontvang het laatste nieuws en updates 
vol FLOW inspiratie van mij.

Je bent met succes geabonneerd

Pin It on Pinterest

Share This